Vår vackra vita vintervärld...

Jag tänkte önska er ett riktigt gott nytt år med en bildkavalkad av  Västergötlands otroligt vackra vinterlandskap. Det blir några oredigerade bilder till att börja med. När tiden erbjuds ska jag sätta mig och redigera alla de bilder jag tagit på sistone... det är väl en uppåt 500... det vore ju guld om jag kunde lära mig photoshop nån dag. *S* Sen ska det nog komma upp några fler.

Gott nytt år till er alla!!!



Är detta Narnia?




Trappan till...?







This, my friends, is life!




Låt 2009 bli ett år i kärlek!

God fortsättning...

Jag ser fram emot att få återgå till vardagen. Så trött, så trött har jag varit nu sedan julafton och sovit har jag gjort. En massa gammal lagrad stress som vill vilas bort kanske?
Jag tycker att det är väldigt onödigt med de här helgdagarna efter jul som gör att inte affärerna är öppna som de ska. Store sonen har inga riktiga vinterskor så jag måste köpa nya till honom. Jag behöver också köpa hundmat till vargen... det kokta fläsket räcker bara till frukosten idag. Bra att glömma hundmaten, inte sant? Kopplet kom inte heller med, så nu används provosoriskt rep... schnyggt... not.

Julaftonen var trevlig, rolig och bra. Guitarrhero och singstar regerade övervåningen. Man kan säga att hela julaftonen har gått i spelens tecken. Nintendo DS och playstation, vilken det nu var de hade... 2? Jag vet nu att jag inte är speciellt bra på trummor... men med övning kanske? *s*
God mat fick vi. Jag gjorde som vanligt Janssons.

Nu ska jag gå in i duschen, tror jag, eller gå upp och lägga mig och gosa med barnen. De sitter och tittar på nån film.

Kramen och god fortsättning!


God Jul...


Jul...

Jag antar att det är oundvikligt. Det är min jul med barnen. En vecka. Jag hoppas att mina föräldrar står ut med att ha mig inneboendes under en vecka, och att jag inte blir skogstokig på köpet.
Jag vill helst att det ska vara förbi för några månader sedan. Att jag sitter i min nya bostad och äter ostmackor och tittar ut på våren som är i antågande. Tyvärr går inte människan i ide. Jag tror att det hade varit en bra sak annars. Käka granbarr, regla dörrar och täta alla fönster, sedan bädda storsängen och bygga en riktigt fin sovgrop mitt på för att så rulla ihop sig till en liten mjuk och varm boll av hud och hår.
Drömma sköna drömmar och sedan vakna när snön är på väg bort och snödropparna bryter marken. Fast jag skulle kunna tänka mig att vänta till maj... då är det mer min tid...

Nåväl.. så funkar nu inte livet för människorna, så jag får väl ta en dag i taget och fortsätta bara. Några månader av konsekvenser, sedan? Morgondagen vet vi ingenting om.
Jag fattar inte att folk fortfarande firar jul när allting man hör om det någonsin är gnäll över hur stressigt, själsdödande och dyrt det är... För barnens skull? För barnens skull ska vi vara vresiga, gnälliga, stressade och skälliga från november till nyår. Sen ska ungarna lämnas bort så att vi kan supa skallen i bitar och glömma alltihop... För att gå tillbaka till jobbet i januari helt slutkörda och fortsätta gnället över att vi måste städa bort all jävla jul.
En stilla och kärleksfull högtid my ass...

Christ... sorry. Jag är visst inte riktigt mig själv just nu. Jag ska nog ta och dra täcket över mig och sova i några månader iaf. Egentligen vill jag bara ha en lång kram av någon i en soffa framför en film. Gömma ansiktet i någons bröst och försvinna i några sekunder förvissad om att allting ordnar sig. Att jag inte måste vara den som tar hand om allt... jag är så trött på att vara den som tar hand om allt. Look how good it gets when I do?

SNyft.

Bor i kappsäck...

Jag är "hemma" för att städa, packa, tvätta och titta till djur men kommer inte vara här så mycket mer ett tag framöver. Det är av hänsyn till lägenhetsinnehavaren. Jag lever och har hälsan även om det är lite gungigt och jag har många goa vänner omkring mig.
Vi ses när vi ses helt enkelt. Var rädda om er över julen och ta hand om varandra.

Utmanad! Enkätte!

Önskelista:

 3 hårda paket du önskar:

Ny dator!
Iphone med betalt abonnemang för ett år...
Mobilt bredband, betalt för ett år...

3 mjuka klappar:


Stövlar... med klack eller i gummi...
Morgonrock i fluffig froté...
Jeans.

3 viktiga klappar:

Gymkort... (känner att jag stjäl lite idéer... men de är bra!)
Frisering! (har jag redan fått och det är en toppenklapp!)
En fin julafton med hela familjen!

Utmaningen
kom ifrån Milou! Tackar och bockar. =o)
Och jag skickar vidare utmaningen till Mickan och Angelica!

Från Parallellen... Mer på temat "Kan själv..."

Wednesday, August 02, 2006

Avloppskatastrof

 

Alltså... hur fräscht det är att ha stopp i avloppet, det vet vi alla. För åtminstone de flesta av oss har någon gång, eller flera gånger, blivit tvungna att köra ner en handskbeklädd näve i golvbrunnen och görat runt efter den där hårbollsgeggiga klumpen som sitter ivägen för det shamponerade vatten som skummigt lägger sig på golvet som en stor vit damm av kemikalier. Detta var vad som inträffade för mig i går kväll.

Jag står i duschen och ska äntligen, efter flera dagars nedsmutsande, få lov att gnugga mig riktigt ren. Kamma ut håret i balsam och skrubba ansiktet. Borsta tänerna länge och väl och sedan både tandtråda och skölja med det nyinköpta flouret. Ett stycke rakning hade jag tänkt hinna med också, innan jag damp i säng efter en lagom lång dag.
Men tji fick jag. Där står jag och har inte hunnit mer än skölja av benen när jag märker att vattnet inte rinner ner. Jahopp... dags att rensa golvbrunn, tänkte jag optimistiskt, och drog upp filter och kåpa... Bara däri hängde en stor vidrig klump av hår, katthår framför allt, och gegga. Svart illaluktande gegga. Jag slängde det och satte sedan på vattnet igen, naturligtvis helt säker på att nu skulle vattnet surpla ner som ingenting.
Döm av min förvåning då det istället fortsatte stiga!?
Det skulle till krafttag för att få ordning på detta stoppet, det fattade ju tom jag! Tappert skruvade jag av munstycket på slangen och körde bryskt ner den i röret. Så långt in det bara gick. Och så satte jag på vattner igen. Spolade och spolade, och vattnet steg och steg runt mina fötter. Till slut blev vattnet som kom upp brunt, svart och vitt. Då gav jag upp.
Tvättade av mig noggrant om händerna och hörde till min stora fasa att det bubblade bakom min rygg. Jag sneglade försiktigt bakom ryggen och jodå, mycket riktigt. Hela avloppet var på väg upp ur min golvbrunn!!
Jag hoppade ut precis innan jag hann bli översköljd av bajsklumparna som ystert forsade ut över hela badrumsgolvet.
Men nu var jag nyfiken må ni tro. Hur gick det här till egentligen? Vad skulle hända om jag spolade i toaletten? Jodå, jag testade... *suckar dramatiskt*
Vad hände? Jo, det formligen forsade ur golvbrunnen. Ännu mera halvt uppblött pissepapper, bajs och brunsvart gegga.
Kräkas? Jag? Nej, det är jag för snål för.
Tänk nu efter en liten stund. Vad hade ni gjort?
Klockan var närmare tio på kvällen, du har tagit en sömntablett och ska just till att lägga dig. Å andra sidan är situationen på toaletten ohållbar. Barnen är hemma också, du kommer inte kunna tvätta av dem innan dagis.

Jag gjorde följande: Jag stängde och släckte på toaletten och borstade tänderna i köket, där det inte heller ville rinna ner ordentligt. Sedan satte jag mig vid datorn och chattade med ett par vänner tills sömnen var på väg att äta upp mig. Efter det gick jag helt sonika och la mig.
Det fick bli till att ringa i morrn.

Så idag gick jag upp vid sju, bar ner tvätten och slängde in en maskin, fixade frukost till killarna bus. Pannkakor till deras stora förtjusning. Tvättade av dem med våtservetter. Höll inne morgonkisset allt vad jag orkade. Verkligen inte den lättaste skvätten att hålla tillbaka. Packade ner tandborstarna i handväskan och gick till dagis efter att ha ringt fastighetsskötaren.
På dagis fick barnen tvätta sig lite bättre och borsta tänderna och jag fick äntligen lätta blåsan.
Tur man är flexibel!
När jag kom tillbaka hem låg en lapp innanför dörren från fastighetsskötaren;

"Problemet ej åtgärdat p g a: Stopp i stammen ner i källaren, ringer PR slamsugning.
MVH / Ingemar"

Jahopp! Så nu sitter jag här och väntar på att en slamsugare ska vara så vänlig och hjälpa mig med min attans toalett så att jag kan få göra mina behov i fred. Jag lovar att jag tänker duscha både länge och väl när problemet äntligen är åtgärdat.

Mia Direkt, kan jag hjälpa till med något? =oP



Jag ska
starta datasupport! Hahahaha!















I går morse
ungefär vid sjutiden, innan jag ens hunnit tänka på kaffe eller frukost, så flög det i mig att det var dags att rensa ur datorn. Inuti. Alltså, inte på program eller bilder, musik eller andra filer, nej nej... Det hade ju varit underkurs, no?
Jag skulle rensa ur datorn från damm. Inuti burken. Eftersom den brummar som en hel liten v8-motor när jag startar den...  Jag hade en bra bild om hur detta skulle gå till. Jag skulle skruva upp den, blåsa eller dammsuga ur där det fanns damm, ta en titt på fläktarna och sedan skruva ihop den igen.
Men... tja... ok. Det är en laptop, by the way... en sunk-laptop.
Jag hämtade skruvmejslar men där fanns ingen som passade. . Sen började jag skruva. Jag är faktiskt lite förvånad över att jag hade vett att dra ur strömmen först, och att plocka ur batteriet, innan jag satte igång. Jag stängde tom av den, vilket den iofs gör av sig själv numera så fort den inte får ström från väggen. Batteriet är helt slut. Datorn är gammal, gammal.
Jao, så skruvade jag väl då. Vissa skruvar var snälla. Andra inte lika snälla. Vissa skruvar satt som järnet, och dem var jag tvungen att bli lite arg på innan de gick med på att komma upp.
Nåväl, när alla skruvar till slut var utmobbade ur burken så bände jag isär den här och var. Allt gott, det gick bra. Tills det inte gjorde det längre. Jag stötte på patrull när jag kom till kortsidan där usb-portar och sån skit sitter... där ville den inte öppna sig. Det var ju lite irriterande, för jag tänkte att det väl är där fläktf*nskapet sitter, no? Jag försökte med att bända försiktigt, på olika sätt och olika platser, sedan försökte jag med att slita lite extra... sen tittade jag om det satt några fler skruvar någonstans som jag inte sett tidigare. Det gjorde det inte. Då blev jag lite (bara lite) förbenad och slog på datorn.
Det hjälpte inte. Den ville inte öppna sig mer för det.
Så, jag gick runt till andra sidan och började bända där, tänkte att om jag får upp den runt hela så kanske den ger upp där borta i hörnet också och ger efter för grupptrycket eller nåt... det gjorde den inte. Jag slog lite till, men det hjälpte inte den här gången heller. Så jag gav upp. Plockade fram hårfönen och blåste in där jag kom åt att blåsa, sen återgick jag till skruvandet, den här gången righty tighty... Jag startade datorn och den lät jävligare än någonsin förut. Ungefär som en gammal båtmotor... BRRRRRROOOOOOOOOOMMMMMMMMMM........



Tja, jag hade ju redan gett upp, trodde jag, men så fick jag se i skenet från skärmen att där fanns en liten ihålighet där man kunde sätta ner en skruvmejsel och bända upp fronten. Så tja, det var vad jag gjorde. Jag var lycklig! när jag fick upp den, men upptäckte snart att jag nådde inga fläktar den vägen heller. Stängde av datorn och hugg in på sidorna av burken, men det gick inte. Då bände jag lite försiktigt vid kanten av tangentsatsen... där gav det efter. Så jag fortsatte. Lossade hela tangentbordet nästan... men kom sedan på att där kom jag ju inte heller åt några fläktar utan bara kretskort till tangenterna, och vad skulle jag där att göra? Så jag bände tillbaka tangentbordet. M-tangenten studsade loss så den fick jag banka fast igen. Nu vet jag hur man får fast borthoppade tangenter, men tyvärr har a-tangenten och dess lilla gummiplopp lyckats försvinna för längesen. Annars hade jag kunnat bonka dit den också.
Nåväl. När jag hade fått tillbaka tangentbordet så startade jag om datorn, som fortfarande lät som min farbrors gamle hemmabygda båt, och tänkte skriva till Dysnomias om mitt projekt då jag upptäckte att jag inte bara fått datorn att sjunga högre utan även fått tangenterna att totalt tappa greppet. Som det är nu så verkar det som om jag har alla konsonanter men inga vokaler. Så nu skriver jag på ett externt tangentbord och har lagt ner tanken på att min gamla burk någonsin ska återfå sin forna glans.
Det är dags att jag ser mig om efter en ny.
Tills vidare fungerar det fint så här. =OP
Så, hojta hörni, om ni vill ha hjälp med era datorer! Jag vet precis hur man INTE ska göra. Hihihi.

Bidde ingen systerson...

Han var hemma och kunde därmed inte hämta upp mig efter jobbet. Så jag har sovit istället. SKönt med sömn.
Puss på er!

En kääääät en...

Jag stal en enkät inne hos digenia som äntligen är tillbaka i bloggosfären... Tur att hon kom tillbaka nu när Godiva lagt sin på is. Alltid är det någon bloggare man ska sitta och sukta efter. *ler lite snett*

Ah well, enkäten hade AK fått av Tristess, som gett henne den som en utmaning. Själv strunter jag väl i utmaningar. Jag bare stjäl. ;0) För att slippa sova. Here goes;

1. När gick du upp idag?
Första gången vid halv tio på förmiddan. Andra gången halv elva på kvällen...

2. Diamanter eller pärlor?
Diamanter. De har större värde på pantbankerna?

3. Senaste filmen du såg på bio?
 
Wall-E Som fick mig att både skratta och gråta och känna ångest över människans framfart. Den var underbar.

4. Favorit TV-program?
Greys Anatomy

5. Vad åt du till frukost?
Tre klementiner och ett glas c-vitamin...

6. Vad är ditt andra namn?
Jag har inget andranamn längre. Det var Terese, en gång i tiden.

7. Din favoritmat?
Svensk husmanskost. Gjord från grunden.

8. Vilken mat gillar du inte?
Lever och sylta.

9. Favoritchips?
Pringles Sour Creme and Onion, med salsadip till.

10. Vilken är din favorit-CD för tillfället?
Jag lyssnar väldigt mycket på Cyndie Lauper just nu, speciellt "True Colours"... annars är det nog Pinks nya So What, om det måste vara en hel skiva.

 

11. Vilken bil kör du?
Jag kör inte bil. Jag skyr bilar.

12. Favoritmacka?
Smörgåsar är ju så fruktansvärt tråkiga, om de inte är i tårtform. Smörgåstårta då alltså.

13. Mänskliga karaktärsdrag, du bara inte kan med?
Ogenerositet... fruktansvärt illa...

14. Vilka är dina favoritkläder?
Punkiga kläder...

15. Om du fick åka vart du ville på semester?
San Fransisco...

16. Favoritklädmärke?
Hmm... skulle väl vara... hmm... nä, jag vet inte... har nog inget.

17. Försvann?
Nej, det var längesen sist. Kanske skulle ta och göra det snart...

18. Favorittid på dagen?
När som helst, bara jag är vaken.

19. Var är du född?
Borås BB

20. Vilken är din favoritsport att se på?
Hockey! Heeeeeeja VF!

21. Coca Cola eller Pepsi?
Nej, nej tack. Måste jag välja så kvittar de la...

22. Fotboll eller ishockey?
Hockey är snäppet bättre, även om även fotboll intresserar mig.

23. Är du en morgonmänniska eller nattuggla?
Jag är en dygnetrunt-människa...

24. Pedikyr eller manikyr?
Pedikyr, solklart. Hehe. Manikyren kan jag fixa själv.

25. Några spännande nyheter att berätta för oss?
Mitt liv är på tok för spännande just nu. En annan gång ska jag berätta så det skvalar över, men inte nu.

26. Vad ville du bli när du var liten?
Veterinär.

27. Bästa barndomsminnet?
Hanhals Holme, klättrandes upp för den jättehöga kullen i en djungel av brännässlor (det var upptrampat en stig där vi gick) och väl där uppe smaskandes plommon som farbröderna hade med sig. Jag minns inte vad de hette men de var såna där sagofarbröder iaf i mitt minne. I verkligheten var de kanske som gubbar är mest... De låg däroppe på kullen och solade. Det är bara ett minne i mängden. Jag hade en fantastisk barndom.

28. Varit i Afrika ?
Nej, men nära.

29. Nånsin rullat in någon i toapapper?
Japp! Mamma hade det som en av lekarna på ett av mina kalas när jag var liten. Snacka om att det var en uppskattad lek! Vi hade jättekul när vi snurrade in varandra, sen lekte vi mumie resten av kalaset. Det var papper överallt. Min mamma var den bästa lekmamman i gänget.

30. Varit med om en bilolycka?
Ja, två. Därav mitt avståndstagande till bilar... jag behöver ha körkort inser jag ju, men jag vill verkligen inte...

31. Favoritdag i veckan?
Alla dagar är samma... fredagar varannan vecka hämtar jag barnen, det är en favorit så klart.

32. Favoritrestaurant?
Minerva i Stockholm

33. Favoritblommor?
Vit kalla... vackraste mest stilrena blomman i världen.

34. Är du kär?
Nej. Nope. Not.

35. Favorit-snabbmatsrestaurant?
Kan man favorisera sånt? Det skulle väl vara pastabuffén på nordstan då... finns den kvar förresten? Så längesen jag åt där.

36. Äger du en cykel?
Nej. Jag gör ju inte det. Förbenat dumt.

37. Vem fick du senaste mailet från?
Från nån snubbe i ett avlägset land som var så vänlig att berätta att jag vunnit massa massa miljoner på min mailadress. Jag svarade och bad att få det kontant.

38. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort på?
Haha, vilken affär skulle ever låta mig handla på kredit?

39. Läggdags?
För länge sen...

40. Senaste personen du delade en middag med?
Maja.

41. Vad lyssnar du till just nu?
Mig själv, knapprande på tangentbordet.

42. Favoritfärg?
Röd.

43. Hur många tatueringar har du?
Tre.

44. Vad jobbar du med?
Jobba? Det var längesen. Har glömt hur man gör tror jag...

45. Favoritträning?
Snabba promenader med hunden,och cykling. Därav så dumt att jag inte ens har en cykel.

46. Har du några djur?
Jaaa, en katt, en hund och två råttor

47. Vad önskar du dig?
Att bli ekonomiskt och känslomässigt oberoende av andra människor.

48. Ringsignal på mobilen?
So What med Pink

Jaooo gott folk... Det va la änna de de... så jag får la sova nu dådå...
Natti natt och sov så gott allihopa därute i avlånga landet.

Jag ska åka min väg...

Får se när jag återkommer... Ska åka med systerson hem och hjälpa honom städa inför helgens kalasande. Han jobbar mycket, finingen, och jag har ändå ingenting för mig. Inte har jag nåra pengar heller... så jag ska hitta på nåt bra presentigt städtrick eller nåt. Det är väl sånt man ska ha mostrar till? Städ och bak-tips... *S* Jag är nog inte den där typen av gammelmoster kanske.

På onsdag bär det alltså av till Borås, torsdag blir det Falköping och snötisMickan med familj, fredag hämtar jag barnen och åker till Herrljunga och mamma... som jag saknar just nu (När blir man av med mammigheten? *S* och jo, jag saknar faktiskt pappa också...) vi ska titta på mamma mia och gå ut och gå i skogen ihop med barnen tror jag, kanske se ut en fin gran och sånt julpyssligt.
På lördag kommer alla syskonbarn med tillhörande föräldrar redan klockan elva på förmiddan och vi ska umgås och ha lilla julafton. Min bortgångde brors grabbar är ju inte med oss på julafton utan med sin plastpappa, som är den ende far de vet om. De är för små för att minnas. Väldigt synd. Men nu ska jag inte gräva ner mig i det....
Iaf så kommer de på lördag och sen går väl den dagen undan rätt snabbt misstänker jag. Och sen på söndag ska vi på kalas hos ovan nämnde systerson som numera är så gammal att jag inte längre håller räkningen. Fyller du 20 eller 21 vännen? Född 88 väl? Jag är åtta år äldre och såg din mamma vaka över din säng för att se om du andades när du var nyfödd. Jaja.. sånt är det. Nu lät jag verkligen mostrig. Hihi.
Efter Borås ska vi till Falköping och lämna barnen hos deras pappa, eftersom sexåringen ska börja spela fotboll på söndagseftermiddagarna. Jag tycker det är ett jättebra initiativ, han behöver sysselsättning. Jag tycker det är ledsamt bara, att det drar bort timmar från min tid med killarna och att det gör söndagarna stressiga här borta. Förhoppningsvis lägger de om fotbollen till en annan dag framöver. Blir det på lördagar så är jag ledsen, men då kommer jag säga nej. Mammatid är viktigare än fotboll.
Ah well. Efter att ha lämnat killarna så blir det hem, ta en dusch och duka upp adventsfika med töserna. Det ska bli mysigt. På måndag kanske jag sover... typ hela dagen.
Snälla gode fantastiska Gud... ge mig ett besked i morgon...

Hejs!

Snyft...



En av mina absoluta favoritlåtar... genom tiderna... Filmen är på väg hit nu och ska tittas på i eftermiddag. Uj vad jag ska gråta då. *ler lite snett*

Dagens låt...





Harpo med Moviestar

Gott morgon?

Här sitter jag i lugnan ro och lyssnar på lite sådär lugn och harmonisk musik på iTunes, i mina snäckor, och rätt vad det är skriker det till i öronen och ut kommer The Liptones. De e fina grabbar det... snacka om att väcka liv i de döda.
Låten passade sjukt bra in i sammanhanget och jag blev lite full i skratt, faktiskt.
God morgon alla! Nu kickar jag igång den här dagen, med tre timmars sömn i bagaget och bara en aning flimmer bakom ögonlocken. De e lugnt. Jag sov igår. I kväll kanske jag får kommit i säng såpass att jag kan gå upp normalt tidigt med normalt mycket sömn avklarad.
Nä... kaffe var det. På rätt sida dygnet för en gång skull.
Kram!

Jamen... fillåt Dysnomias och TACK!

Jag fick ju en bloggaward! Och det värmer ju verkligen i den snö-tomma vinterkylan. Tack fina vän!

Dysnomias finner ni här!

 

blogg-award

Reglerna är som följer:
1. De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.
2. Länka till den bloggen du fick den ifrån.
3. Ge den vidare till sju andra bloggare & länka till deras sidor.
4. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.

 

Men... jag har inte sju bloggar att länka vidare till. Alla har redan fått pris av dem jag läser förutom raraste

Ingvarsdotter

och

Angelica


Så mina awards går till dem!

 

 

 

 


Och idag 4 månader!

Idag är det fyra månader sedan jag fattade det slutgiltiga beslutet om att inte röka eller på annat sätt dra i mig nikotin. Det har funkat fint enligt nån slags "cigaretteräräckligtochjagvillkunnaandasfritt"-princip. Och det har verkligen inte varit svårt, alls, någonstans. Så det är häftigt.
Ok, jo... de första fem veckornas abstinens var inget rolig. De tre första veckornas mardrömmar och sömnlöshet ihop med äckelbrunt svett och frossa var för jävliga, rent ut sagt. Men mitt i det där så visste jag ju att skiten var på väg ut, och att jag om jag hade gett upp ändå skulle få genomlida samma helvete längre fram. Så att gå upp och röka när jag för var äckligt stinkande sekund i sängen under den perioden kom längre ifrån beroendet, det fanns liksom inte.
Och nu är jag fri. Det kan komma plötsliga pustar av abstinens fortfarande. Korta små puffar då det rinner till ett överskott på saliv, men de är borta lika snabbt. Och något sug har jag faktiskt inte haft. Helt ärligt. Jag vill aldrig mer i mitt liv känna den där vedervärdiga smaken.

Så, jag är fri från sug... ! Vad gäller både alkohol och nikotin. YAY ME!!!!


Arton månader...

På dagen idag är det arton månader sedan jag fattade det slutgiltiga beslutet att inte förtära alkohol något  mer. Sedan dess har jag hållt mig nykter enligt 24 timmarsprincipen, en dag i taget. Det har funkat bra. Livet har tagit en vändning mot det positiva. Det är inte särskilt svårt. Faktiskt är det tvärtom, mycket lättare.

Idag har jag en skön magkänsla. och den tänker jag suga lite på.



Kram alla!

RSS 2.0