DSM*

Glömde... asterisken DSM är förkortning för Den Snygge Mannen... Han kommer förmodligen gå under rätt många olika namn så läs allt som står förkortat med D*M som Den ******* Mannen i fortsättningen. K? Thx.

Och note... Man blir aldrig tolerant mot alkohol om man är alkoholist. På det viset kan man inte tillfriskna. Man kan däremot tillfriskna genom att sluta dricka alkohol och göra tolv steg i ett väldigt grundligt program. Och jag säger inte att man inte har ett val... det har man. Mn man kan inte gärna veta om det förrän man har insjuknat om man inte vet med sig att man kan bära på en gen som gör risken större att fastna i alkoholmissbruk. Vet man det med sig sedan innan så kan man vidta vissa försiktighetsåtgärder, innan det är för sent. Vilket det tyvärr är för många redan vid första glaset alkohol där i fjortonårsåldern i skogsdungen på sommarlovet. Punkt.

;OP

Kommentarer
Postat av: Mickan

Tjejen! det ar OK att halla karleken for sig sjalv ett tag, den ar dine gen och ingen annans. Njut av hemlighetsmakeriet, smaka pa dagarna ni har tillsammans, bara ni 2. Men vad du an gor, min finaste, alskade van! Ta hand om dig, ditt hjarta och dina tankar. Sa att Mickan kan sova lugnt om natterna! Karlek fran Auckland!

2009-04-23 @ 12:42:16
URL: http://ingvarsdotter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0